Wij gaan verder waar anderen stoppen!

 

Uw zorg op maat afstemmen

Ons Zorgbureau is opgericht met de visie om maximaal inlevingsvermogen en affiniteit te bieden aan onze cliënten op het gebied van nazorg, individuele woon- en trajectbegeleiding, ambulante begeleiding, dagactiviteiten en activeringsbegeleiding.

 

Heldere communicatie

We houden de communicatielijnen graag kort met de instanties en cliënten waar we mee samen werken. Bij Ons Zorgbureau wordt u gehoord en kunt u vertrouwen op een betrokken en betrouwbaar professioneel team.

 

Warm en persoonlijk

Het verlenen van de beste zorg heeft voor ons de hoogste prioriteit. Hierin streven wij er altijd naar dat zowel cliënt als zorgverlener zich prettig voelt bij onze organisatie. We onderscheiden ons door maatwerk toe te passen en door onze warme en persoonlijke benadering.

 

Kwaliteit en deskundigheid

Ons Zorgbureau houdt de kwaliteit en deskundigheid hoog met gekwalificeerde medewerkers, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers en begeleiders die een hoog inlevingsvermogen hebben.

 
 

Kies de juiste zorg die bij jou past!

Ons Zorgbureau streeft ernaar om de zorgverlening te transformeren en een nieuwe standaard te creëren voor persoonlijke en empathische zorg. Wij geloven dat zorg meer is dan alleen het leveren van diensten. Het gaat om het creëren van verbinding en het ondersteunen van mensen bij het behalen van hun doelen en het vervullen van hun wensen.